Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

CORONAVIRUS-UPDATE

CORONAVIRUS-UPDATE

Coronavirus-update:

 

 

Torsdag d 26. Marts 

 

Vi har fortsat tilladelse til at behandle kritiske patienter. 

Jeg kontakter telefonisk løbende de patienter, der er booket til og med 13. April. Hvis der er behov for manuel behandling,  anvender jeg både mundbind og handsker.  Samt sikre, der er god tid mellem patienterne, så ingen behøver at anvende venteværelset. 

Pas fortsat på jer selv derude.

Og ring endelig, hvis du har behov for at tale med mig.

 

 

 

Telefonkonsultation: 📞

Alle patienter er velkomne til at ringe til mig på 21 44 99 72 på alle hverdage kl 8-16.30.

Hvis telefonen er optaget, indtaler du bare navn og telefonnummer, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt .

 

 

Lørdag 21. Marts.

Kære patienter i uge 13

Jeg ringer på mandag til jer alle. Hvis du har brug for at snakke med mig inden, skal du være velkommen til at ringe på 21 44 99 72

 

 

Torsdag 19. Marts 

 Vi har fortsat tilladelse til at behandle kritiske patienter. 

T.o. behandler jeg iført mundbind og handsker. 

Du er velkommen til at flytte din tid frem til uge 14 eller senere- enten online eller ved ringe 21449972 -hvis din behandling ikke er kritisk.

Hvis jeg vurderer at vi skal udsætte, kontakter jeg dig.

 

 

Mandag 16. Marts

Sundhedsstyrelses anbefaler, at al-ikke kritisk behandling udsættes. Som sædvanlig vasker jeg hænder, afspritning af briks og lufter ud efter hver patient. Yderligere behandler jeg nu med mundbind. I uge 12 og 13 er det derfor ikke muligt selv at onlinebooke en behandlingstid, men ring, send sms eller besked på mail eller fb siden. Så kan jeg kontakte og tale med hver patient og lave en konkret og nøgtern sundhedsfaglig vudering, om den enkelte behandling er kritisk eller ej.

 

 

 

Torsdag  12. Marts 

Møllegårdens Klinik holder fortsat åben og der tages yderligere sikkerhedsforanstaltninger for at undgå smittefare. Ud over sædvanlig håndhygiejne, anvendes der mundbind de næste 14 dage.)