Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Hvordan arbejder jeg

Typisk vil jeg behandle alle lidelser i bevægeapperatet med både zoneterapi og fysioterapi .
 

Patientklientellet er bredt. Jeg behandler både kolik- og større børn, nakke/skuldre patienter, ryg- og iskias problemer, hovedpine/migræne, idrætsskader og patienter med allergi og fordøjelsesproblemer.
 

Jeg kan tilbyde individuelt genoptræning, hvor jeg vil virke som patientens personlige træner. Genoptræningen kan foregå både i klinikken og i de naturskønne omgivelser. Der vil blive udarbejdet et individuelt træningsprogram samt et hjemmeprogram.
 

Ved første konsultation udarbejdes behandlingsplan udfra undersøgelsen og der gives 1. behandling.
 

Opnår patienten ingen effekt efter 3. behandling afsluttes og vi finder i fællesskab en anden behandlingsform eller yderligere undersøgelse.
 

Kolik- og børn med mellemørebetændelse behandles som regel kun med zoneterapi.